8.2.06

Helsinki, Etelä-Haaga 734 000 €

lkantie 2a:ssa on panostettu laatuun ja viihtyisyyteen. Huoneistojen harmoninen väriskaala valkoisesta eri harmaansävyjen kautta mustaan antaa hyvät puitteet omaleimaiselle kalustamiselle.

Haagassa on ollut huutava pula perheasunnoista – onhan alue tunnettu hyvistä kouluistaan. Nyt valmistuvat huoneistot ovat osaltaan paikkaamassa tätä puutetta. Pienimpienkään koululaisten koulumatka ei ole pitkä eikä vaarallinen.

Huoneistot sopivat erityisen hyvin lapsiperheille: makuuhuoneet sijaitsevat 3. kerroksessa, 2. kerros on tarkoitettu perheen yhteiseen oleskeluun vaikkapa takkatulen ympärillä, ja 1. kerroksessa sijaitsevat kodinhoito-, askartelu- ja saunatilat. Autotalliin pääsee sisäkautta eteisestä.

Keittiön kaapistot ovat korkeakiiltoista mdf-levyä ja tasot mustaa luonnonkiveä. Modernit keittiökoneet ovat alumiinipintaisia, osittain integroituja. Laatoitukset ovat erikokoista valkoista, marmoroitua laattaa ja lasimosaiikkia. Saunan kylpyhuoneeen seinät ovat osittain lasitiiltä, joka tuo tilantuntua ja ilmavuutta. Laatoitetuissa tiloissa mukavuuslattialämmitys.

Parkettina on valkolakattu saarni ja takkana Tulikiven vuolukivitakka. Ovipuhelinyhteys on kaikkiin kerroksiin. Huoneistoissa on keskuspölynimurit, koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla sekä tietoliikenneyhteyksiä varten yleiskaapelointi, joka on liitettävissä Sonera Oyj:n data-verkkoon.

Osoite: Ilkantie 2a I, 00320 Helsinki
Pinta-ala: 174 m²
Kokonaispinta-ala: 189 m²
Huone-erittely: 4 h, k, s, ask. h, at
Huone-erittely yhtiöjärj.: 4 h, k, s, ask. h, autotalli
Huoneluku: 4
Parveke: on, avoin, tilava, käynti omalle piha-alueelle
Ikkunoiden suunta: koillinen, lounas
Oma sauna: on
Säilytystilat: verkkokomero, komeroita Rakennustapaselosteen mukaan
Keittiön varusteet: jääkaappi(yhd. jk/vk), pakastin, kaapistot(kiiltomaal. mdf), liesi(keraaminen liesitaso), liesituuletin(liesikupu), astianpesukone(integroitu), erillisuuni, tila- ja liitäntävaraus mikrouunille. Rakennustapaselosteen mukaan.
Kylpyhuoneen / wc:n varusteet: sauna(ikkunallinen löylyh), kiuas(sähkö), peilit, suihku, pkliit, seinät(laatoitetut 1/1 valk), lattiat(laatta), lattialämmitys(mukavuuslattialämm), rakennustapaselosteen mukaan
Rakennusvuosi: 2005
Rakennusmateriaali: betoni
Yhtiön yhteiset tilat: väestösuoja, irtaimistovarasto väestönsuojassa
Lämmitys: kaukolämpö
Tontti: oma
Tontin pinta-ala: 2616.00 m²
Hoitovastike: 434,70 €/kk
Rahoitusvastike: 412,02 €/kk
Yhtiövastike yht.: 846,72 €/kk
Myyntihinta: 545.000 €
Velaton hinta: 734.000 €