8.2.06

Helsinki, Jollas 1 190 000 €

Jollaksen Tonttivuoreen osoitteeseen Jollaksentie 76 ja 78, 00850 Helsinki rakennetaan kaksi korkeatasoista omakotitaloa. Sijainti on yksi Helsingin arvostetuimmasta ja ainutlaatuisimmista meren ja upeiden ulkoilumaastojen äärellä. Arkkitehtitoimisto Westerback Oy:n piirtämät talot on suunniteltu täyttämään korkeankin vaatimustason. Tilavat valoisat huoneet, jyhkeät vaaleaksi rapatut julkisivut, tilavat parvekkeet ja kruununa tornisauna kattoterassilla henkivät korkeaa tasoa ja antavat mielikuvan ennen näkemättömästä yhdistelmästä modernia rakentamista ja saaristolaisidylliä. Molemmista taloista on merinäkymä etelän suuntaan.

Huoneistoissa on laadukas varustetaso mm. avara olohuone, kattava sähköjärjestelmä tele- ja atk-valmiuksin, liuskekivipintainen takka, autotallin ovet avautuvat kauko-ohjauksella, koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteen- ottojärjestelmällä jne. Lisätiedot löytyy rakennustapaselosteesta. Talot kytketään kaupungin kaukölämpöverkkoon. Rakennustöiden on tarkoitus alkaa alkuvuonna 2006 ja arvioitu valmistuminen loppuvuodesta 2006. Kauppahinta maksetaan kun talo on viranomaistarkastettu ja muuttokunnossa.

Huoneistotyypit: 3 mh, oh, k, rt, th, khh, kattosauna, askh, autotalli.

Oma tontti 488 m² ja 486 m².

Huoneistoala n. 242 m², bruttoala n. 300 m².

Hintapyyntö 1.190.000 eur

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Järkyttävää. Jollas on pilalla uusien rakennusten takia. Metsä on raiskattu ökyrikkaiden rumien lukaalien tieltä. Olen pöyristynyt siitä, että tuolle alueelle ylipäätään saa rakentaa. Jollaksen rauha ja kauneus ovat mennyttä. Pitääkö taas muuttaa??

9:27 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home