15.2.06

Kirkkonummi, Luoma 1 340 000 €

Omakotitalo
Kirkkonummi, Luoma

Täysin ainutlaatuinen rantakiinteistö Hvitträsk-järven rannalla upeassa kulttuuriympäristössä.

Aivan rannassa on todella ainutlaatuinen n. 317 krm2 suuruinen luxus tasoinen saunarakennus. Nämä tilat käsittävät huikean upean teetetyn saunaosaston porealtaineen puolipyöreässä erkkerissä, tyylikkään takkahuoneosaston, makuuhuoneen, keittiön, sekä alakerrassa oleskelutiloja omine saunoineen. Lisäksi tontilla on myös kaksi erillistä vierashuvilaa sekä suuri erillinen tallirakennus.

Perustiedot
Sijainti: Kirkkonummi Luoma, Kirkkonummi
Rauhalantie 202 C, 02440 Luoma
Tyyppi: Omakotitalo
Omistusmuoto: omistusasunto
Velaton hinta: 1340000,00 €
Myyntihinta: 1340000,00 €
Rakennusvuosi: 1959

Tilojen kuvaus: Blomstedt-Lampenin suunnittelema päärakennuksessa on todella suuri ja avara olohuone, keittiö, 3-4 mh sekä useita saniteettitiloja sekä sauna ja kahden auton talli. Tilat yht. noin 330 krm2. Lisäksi suuri lasitettu terassi takkoineen suoraan oman puistomaisen pihan yli Hvitträsk järvelle.

Koko: yli 4 huonetta
Pinta-ala: 700,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta: Blomstedt-Lampenin suunnittelema päärakennuksessa on todella suuri ja avara olohuone, keittiö, 3-4 mh, useita saniteettitiloja sekä sauna ja kahden auton talli. Tilat yht. noin 220 + 60 + 50 krm2. Lisäksi suuri lasitettu terassi takkoineen suoraan oman puistomaisen pihan yli Hvitträsk -järvelle.
Yleiskunto: hyvä
Kerros: 1
Kustannukset
Kiinteistövero: 600.00 euroa/v
Lisätietoa maksuista: Kaikki asuinkulut n. 700 €/kk.

Tontti ja kaavoitus
Tontin kuvaus: Erittäin kaunis ja tyylikäs omarantainen rantatontti. Nurmikkoa, istuksia, yli 100 vuotta vanhoja honkia, tammia, riippakoivuja, jalokuusia. Tonttia ympäröi vankkarakenteinen korkea aita. Sähkö- ja videovalvonnalla toimiva portti antaa turvallisen tunteen ja takaa yksityisyyden. Tontilla on runsaasti erilaisia valaistuslaitteita luomassa tunnelmaa pimeään vuoden aikaan. Rannassa on kaksi erillistä vankkarakenteista laituria.
Tontin pinta-ala: 12980,0 m2
Tontin omistus: Oma
Lisätietoja kaavoituksesta: Yleiskaava.

Kohteen kuvaus
Näkymät: Tontti on suuruudeltaan 12 980 m2 suuruinen ja kauneudeltaan vailla vertaa. Kauneus, helppohoitoisuus ja näyttävyys sekä upea oma ranta takaavat tasokkaan asumisen laadun.
Materiaalit, varusteet ja lämmitys
Rakennusmateriaalit: Tiili/puu
Pintamateriaalit: Kiinteistön rakennuksissa on runsaasti erilaisia arvomateriaaleja, jotka on tarkoin harkittuja ja kauniin harmoonisia.
Kattotyyppi: Harja/tiili
Lämmitysjärjestelmä: Öljy