18.2.06

Mikkeli 660 000 €

4h, k, kph, ph, s, 2 x vh, parvekkeet
Omakotitalo Mikkeli, Majavesi

Puurunkoinen, liuskekivivuorattu, erittäin korkeatasoinen omakotitalo korkealla mäellä, josta upeat näkymät länteen Saimaalle. Talo juuri sisäosiltaan uusittu ja remontoitu laadukkaasti. Lisäksi kelohirsinen vierastalo n.69,5 m², jossa keittiö, oh, mh, kph ja khh. Erillinen kelohirsinen kahden auton autotalli n.51 m² ja kelohirsinen makuuaitta 18 m². Rannassa pyöröhirsinen rantasauna n.32 m², jossa takkahuone, keittiö ja kuisti.

Lisäksi laavu, grillikatos, puuvaja ja varasto. Annilan golf-keskus lähellä, Mikkelin lentokenttä alle 20km, torille n.16km. Anttolan keskustaan alle 10 km.

Omaa Saimaan rantaviivaa n. 150m ja lisäksi jokirajaa n. 500m. Valaistu tie pihaan. Talossa valvonta- ja hälytysjärjestelmät. Mahdollisuus liittyä paikalliseen metsästysseuraan. Tässä upea luksuskokonaisuus luontoa ja omaa rauhaa arvostavalle erinomaisten harrastusmahdollisuuksien äärellä. Mahdollisuus myös englannin ja ruotsin kieliseen esittelyyn ja materiaaliin.

Perustiedot
Sijainti: Mikkeli Majavesi
Kotkantie 51, 52110 Majavesi
Tyyppi: Omakotitalo
Omistusmuoto: omistusasunto
Velaton hinta: 660000,00 €
Myyntihinta: 660000,00 €
Vapautuminen: sopimuksen mukaan
Rakennusvuosi: 1986
Kuvaus: 4h, k, kph, ph, s, 2xvh, parvekkeet
Tilat ja varustelu: Oma sauna, parveke
Koko: 4 huonetta
Huoneiden määrä: 4
Pinta-ala: 163,0 m2
Yleiskunto: hyvä
Lisätietoa kunnosta: Hyvä
Kerros: 2-taso
Ranta: oma ranta
Rannan tyyppi: Järvi
Rannan kuvaus: hiekkaranta, ruopattu
Vesistön nimi: saimaa
Tontti ja kaavoitus
Tontin kuvaus: Kallioperäinen, kumpuileva rinnemaasto, jossa nuorta sekametsää. Asuinrakennukset ovat mäellä ja rantasauna alhaalla rannassa. Autotie n. 300m pihasta rantasaunalle.
Tontin pinta-ala: 110800,0 m2
Tontin omistus: Oma
Kohteen kuvaus
Näkymät: Yläkerran parvekkeelta upeat ja avarat näkymät länteen Saimaalle. Talo on 8-kulmainen, joten näkymät ovat hyvät ja valoisat joka suuntaan. Maisema metsäinen ja rauhallinen.
Materiaalit, varusteet ja lämmitys
Säilytystilojen kuvaus: Komerotilaa eri huoneissa. Kaksi vaatehuonetta.
Pintamateriaalit: Olohuoneessa ns. korotettu vino panelikatto. Seinät pääosin tapetoitu ja maalattu. Lattioissa parketti. Vierastalossa katot tuppeenhöylättyä leveää lautaa, seinät hirsipinnalla, lattiat lautalattioita.