22.6.06

Helsinki, Kuusisaari 2 800 000 €

Omakotitalo,
6-7h, k, khh, yksiö, var, s, uima-allas,
Helsinki, Kuusisaari

Rakennusliikkeen omistajan aikanaan itselleen täyskivisenä rakentama hulppea ja edustava merenranta omakotitalo. Edustavuutta kuvaavat valtavat panoraamaikkunat, terassit ja piha merelle, näköalat Seurasaaren suuntaaan ja etelään. Lisäksi mm. suuri uima-allasosasto, 3 takkaa, oma hissi jne.

Sijainti : Krogiuksentie 2 00340 Helsinki
Neliöt: 600
Huoneiden lkm: 6-7h, k, khh, yksiö, var, s, uima-allas,
Kunto: Tyydyttävä
Kerrokset: 2+1
Rakennusvuosi 1975
Myyntihinta: 2800000 euroa
Velaton hinta: 2800000 euroa
Keittiön varustetaso: Suuri alkuperäiskuntoinen tupakeittiö. Koneet, kylmiö ja laitteet ovat vanhoja (uusittava). Keittiöstä kauniit näkymät lähetystön puutarhaan ja merikin vilkkuu.
WC:n ja pesutilojen varustetaso: Tässä edustavassa talossa on jo v. 1975 ajateltu asukkaan mukavuutta. Lähes jokaisella makuuhuoneella oma pukeutumis/vaatehuone ja oma kylpyhuone. Alhaalla hulppea uima-allasosasto saunoineen ja takkatiloineen. Tilosta kauniit näköalat suurista ikkunoista omaan rantaan ja merelle.
Pintamateriaalit: Seinät vaaleita, runsaasti suuria ikkunoita, kuparia, teak-puuta, parkettia, laattaa, klinkkeriä jne.
Ikkunoiden suunta ja maisemat: Kaikkiin pääilmansuuntiin. Piha, yläkerran terassi ja meri etelään. Kaunis tontti rannalla, josta myös vehreät näkymät puistomaiselle omalle pihalle.
Muut tilat: Talon tilat käsittävät: 6-7h, k, khh, yksiö, saunaosasto uima-altaineen, varastoja/vaatehuoneita, 2 auton talli, yhteensä noin 600 m2.
Lisätiedot: Talon sijainti on huipputurvallisella paikalla lähetystörakennusten naapurissa.
Tontin pinta-ala: 1885
Tontin omistus: Oma
Tonttikuvaus: Loiva rinnetontti, mereen laskeutuva. Nurmikkoa, istutuksia, muutama puu. Rannassa vanha kivipengerrys.